Предложи идея за промяна в законодателството или важен обществен въпрос!

Предлагам да одържавим златните мини, защото България има 3 златни жили, които са най-големите в Европа - ИЗЛИЗАМЕ ОТ КРИЗАТА

43 гласа
оценка
влезте
Проверка!
(мислене ...)
Reset
или да влезете в
  • facebook
  • google
Влезли сте като (Излизане)
Имате останали! (?) (Мислене…)
анонимен споделя тази идея  ·   ·  Отбележи идеята като неуместна…  ·  Администратор →

2 коментара

влезте
Проверка!
(мислене ...)
Reset
или да влезете в
  • facebook
  • google
Влезли сте като (Излизане)
Подаване на ...
  • анонимен commented  ·   ·  Сигнал за неподходящо съдържание

    Идеята е добра,но мисля,че е добре да се информираме колко ще струват неустойките по договора с канадската фирма,по какъв начин ние бихме се справили с добива и обработката на злато и ако не можем ние ,срещу какъв процент възможно най-изгоден за България може да се даде златодобива на концесия на друга фирма.Когато си отговорим на тези въпроси,можеме и да дадем гласност на тази идея.

  • анонимен commented  ·   ·  Сигнал за неподходящо съдържание

    Направо Клондайк! Предлагам даже да ни се раздаде на всеки български гражданин над 13 години по една кирка и лопата и направо АТАКА към златните жили начело с г-н Сидеров! Той ще носи униформа и фуражка и камшик и ще ни надзирава дали си изпълняваме седмичният добив! И така ще превъртим минното дело и икономиката и ще станем господари на вселената! След което ще подчиним всички извънземни форми на живот, щото са боклуци, наркомани, алкохолици и лумпени. Ама няма да ги бием много, ако все пак се извинят на българският народ де! И те така!

Обратна връзка и база от знания